Cine suntem?

Un showroom nou, o companie tanara cu o echipa cu peste 16 ani de experienta in domeniu.

Poate nu ne mândrim cu vechimea companiei, dar ne mândrim cu experiența noastră!

Lucrăm alături de echipa noastră de peste 16 ani în montajul de ferestre și scări de mansardă, iar de câțiva ani ne-am dezvoltat și spre montajul ușilor de interior și exterior. Având experiență vastă în montaj și știind cel mai bine nevoile clienților, am dezvoltat business-ul, iar acum vă ajutam cu alegerea produselor potrivite.

Showroom-ul a venit ca o consecință logică pentru a oferii servicii complete.

0
Specialiști
0
+
Clienți mulțumiți
0
+
Produse instalate

Principiile dupa care ne ghidam

Creativitate

Experienta in montaj si gandirea moderna ne ajuta sa fim creativi si sa gasim solutii pentru orice situatie.

Profesionalism

Cu o experienta indelungata pe santiere, stim ca cea mai mare dorinta a unui client este sa colaboreze cu o echipa profesionista. Va puteti baza pe noi!

Calitate

De la game simple pana la cele de lux, toate trebuie sa ofere calitatea necesara clientului. Aici nu intra doar produsul, ci si munca noastra de la ofertare pana la montaj.

Bine de stiut

Termen de livrare

Pentru ușile la comandă, termenul de livrare este între 5 și 10 săptămâni în funcție de producător, iar pentru cele de pe stoc, livrarea este imediată in cazul produselor din depozitul propriu sau in maxim 7 zile in cazul produselor aflate in depozitele distribuitorilor.

Montaj

Avem o echipă de montatori profesioniști, nu este nevoie să căutați pe nimeni. Se verifică programările și facem tot posibilul ca dumneavoastră să aveți produsele montate în cel mai scurt timp.

Discount

În funcție de numărul de produse comandat, se poate acorda un discount procentual sau in accesorii gratuite.

Garantie

Toate produsele noastre sunt montate de o echipă acreditată, așadar produsele vor beneficia de garanție, la fel și montajul.

Producători